web analytics

Adviseur Nalatenschappen Voorschoten

Wat is het doel van Adviseur Nalatenschappen Voorschoten?

Is u duidelijkheid en rust geven.

Adviseur Nalatenschappen Voorschoten

Er zijn heel veel redenen te bedenken om het nadenken over je nalatenschap uit te stellen. Maar er zijn ook even zoveel redenen te bedenken om juist wel over je nalatenschap na te denken.

Bij het regelen van een nalatenschap wordt er standaard gedacht aan de verdeling van persoonlijke kostbare bezittingen, bankrekeningen, verzekeringen en abonnementen. Maar in dit digitale tijdperk hebben we ook te maken met een digitale nalatenschap.

  • Waar op het internet heeft u accounts?
  • Wat zijn uw wachtwoorden op social media? en,
  • hoe wenst u na uw overlijden zichtbaar te zijn op bijvoorbeeld Facebook

Een gesprek over de nalatenschap wordt vaak uitgesteld. Toch is het verstandig om wensen ten aanzien van overlijden en nalatenschappen te bespreken met je erfgenamen.

Hierbij is het van belang om goed inzicht te krijgen in je nalatenschap.

Als Adviseur Nalatenschappen Voorschoten kan ik u daarbij helpen.

Adviseur Nalatenschappen Voorschoten

Waarvoor neemt u contact op met,

Adviseur Nalatenschappen Voorschoten?

Nalatenschap regelen,

Na het overlijden

De afwikkeling van een nalatenschap is voor nabestaanden vaak een zoektocht. In een periode van verdriet en rouw moeten er beslissingen genomen worden.

Nalatenschap,

Regelen voor later

Wanneer u niets heeft vastgelegd en u heeft geen testament op laten stellen, dan is het aan uw nabestaanden om te bepalen wat er gebeurt met uw nalatenschap.

Nalatenschap regelen als,

Executeur

Als Adviseur Nalatenschappen Voorschoten en i-executeur begeleid ik mensen rondom het afwikkelen van een nalatenschap en kan ik u bijstaan in deze zo moeilijke periode.

Nalatenschap,

Mediation

Het grootste voordeel van mediation is dat je samen tot een oplossing komt. Er is niemand die jullie oplegt wat er moet gebeuren en aan welke afspraken jullie je moeten houden.

Adviseur Nalatenschappen Voorschoten

Even voorstellen, Dick Tolboom

Adviseur Nalatenschappen Voorschoten

Dick Tolboom een ervaren Adviseur Nalatenschappen, mediator en conflictcoach een ondernemende, kordate persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel.

Ik omschrijf mezelf vaak als een OEN, waar OEN staat voor Open, Eerlijk en Nieuwsgierig.

Deze nieuwsgierigheid komt voort uit mijn interesse voor mensen en wat hen drijft.

Als Adviseur Nalatenschappen begeleidt ik mensen bij het helder krijgen van hun nalatenschap, maar ook mensen die te maken hebben met een verlies. Mijn doel is om u zolang mogelijk zelf de regie, dan wel het overzicht in uw eigen situatie te laten behouden.

Het begin is een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin u en ik elkaar leren kennen. Persoonlijk contact is belangrijk en wel zo prettig wanneer wij persoonlijke zaken met elkaar gaan bespreken, of wanneer u zich in een moeilijke periode bevindt. Ik ben geïnteresseerd in uw wensen en uw hulpvraag. Vervolgens leg ik uit wat ik voor u kan betekenen.

Op basis van uw wensen en de verzamelde informatie tijdens het kennismakingsgesprek, ontvangt u van mij een offerte, met daarin de werkzaamheden, tarieven en een inschatting van het aantal uren dat ik denk te gaan besteden. Als het even kan probeer ik een vast bedrag met u af te spreken. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent.

Wanneer u Adviseur Nalatenschappen Voorschoten de opdracht heeft toevertrouwd ga ik aan de slag.

Over de voortgang van mijn werkzaamheden zal ik u tussentijds informeren, wanneer nodig doe ik een beroep op u. Zo houdt u goed zicht op de vorderingen van het werk en heeft u overzicht over uw administratieve en financiële situatie.

Bij afronding van de opdracht ontvangt u van mij een complete map met uw Persoonlijk Levensdossier, vindt er een evaluatiegesprek plaats en kunnen we afspreken elk jaar het Persoonlijk Levensdossier te herzien, bij te werken.

Meer weten over Adviseur Nalatenschappen?

3 + 2 = ?

Adviseur Nalatenschappen Voorschoten

Wilgendreef 223
2272 ER Voorburg
Tel: 070 – 4126217
E-mail: informatie@adviseurnalatenschappen.nl

KvK: 73513741
BTW-ID: NL001493552B74