web analytics

Persoonlijk Levensdossier Leidschendam-Voorburg

Persoonlijk Levensdossier

In een Persoonlijk levensdossier (PLD) kunt u eenvoudig persoonlijke informatie verzamelen. Het is een persoonlijk document met alle informatie die u belangrijk vindt en die emotioneel, zakelijk en praktisch van belang zijn voor degenen die achterblijven: foto’s, brieven, teksten, adressenlijsten, bankcodes, login-informatie.

De informatie voor het PLD is vaak de basis voor het opstellen van een Levenstestament of als inventarisatie voor uw testament.

Naast de papieren versie kunnen wij u ook adviseren bij het gebruik van Het Levensregister, een online tool die u zelfstandig of samen met ons kunt invullen. Het Levensregister is eenvoudig en te allen tijde door u te raadplegen en aan te passen zodat het altijd actueel blijft.

Tevens kunt u bepalen met wie u deze informatie deelt.

Het begin is altijd een Gratis oriënterend kennismakingsgesprek.

Wanneer u mij de opdracht gunt beginnen we met het opstellen van een persoonlijk Levensdossier.

Samen met u verzamelen, inventariseren en werken we de gegevens uit in een PLD.

Het PLD wordt standaard op papier in een Luxe map geleverd. Naast de Luxe map  is het mogelijk het PLD digitaal, op USB-stick en/of Het Levensregister) worden opgeleverd.

Aan het persoonlijke levensdossier worden ook uw belangrijke documenten toegevoegd, zoals bijvoorbeeld testament, aankoopakte woning of een laatste wilsverklaring.

Persoonlijk Levensdossier | Adviseur Nalatenschappen

Maak van uw nabestaanden geen spoorzoekers!