web analytics

Nalatenschap regelen voor later

Nalatenschap regelen voor later voor uw eigen rust. voor uw nabestaanden.

Persoonlijk Levensdossier

Nalatenschap regelen voor later

Er zijn heel veel redenen te bedenken om het nadenken over je nalatenschap uit te stellen. Maar er zijn ook even zoveel redenen te bedenken om juist wel over je nalatenschap na te denken.

Bij het regelen van een nalatenschap wordt er standaard gedacht aan de verdeling van persoonlijke kostbare bezittingen, bankrekeningen, verzekeringen en abonnementen. Maar in dit digitale tijdperk hebben we ook te maken met een digitale nalatenschap. Waar op het internet heeft u accounts? Wat zijn uw wachtwoorden op social media en hoe wenst u na uw overlijden zichtbaar te zijn op bijvoorbeeld Facebook?

Een gesprek over de nalatenschap wordt vaak uitgesteld. Toch is het verstandig om wensen ten aanzien van overlijden en nalatenschappen te bespreken met je erfgenamen.

Hierbij is het van belang om goed inzicht te krijgen in je nalatenschap. Als adviseur nalatenschappen kan ik u daarbij helpen.

Wat kan ik voor u betekenen bij uw,

Nalatenschap regelen voor later?

Moeite met het bijhouden van, of op orde krijgen van uw administratie? Ik kan u helpen bij het op orde krijgen van uw administratie, dat al uw zaken worden vastgelegd en er zo voor te zorgen dat alles overzichtelijk en makkelijk terug te vinden is.

Op het juridisch vlak ondersteuning nodig? Samen kunnen we kijken wat er mogelijk is in een testament of levenstestament en wat hierover uw ideeën zijn.

Door hier vooraf goed over na te denken, maakt u weloverwogen keuzes. Maar ook als u al een testament heeft, is het raadzaam deze eens in de paar jaar een keer goed door te nemen.

Is alles nog wel zo geregeld als u voor ogen heeft? Samen kunnen we uw testament doornemen. Zaken die u misschien niet (helemaal)begrijpt uitleggen en controleren of zaken nog kloppen en voldoen aan de huidige wettelijke voorwaarden. Indien daaruit blijkt dat zaken moeten worden aangepast en u dat wenst, kan ik u begeleiden bij uw bezoek aan de notaris. Indien u dat wenst kunt u bovendien laten vastleggen dat u mij benoemt als executeur van uw nalatenschap.

Persoonlijk Levensdossier

Nalatenschap regelen voor later.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld het Persoonlijk LevensDossier. Reageer dan via ons contactformulier.

Persoonlijk Levensdossier.

Nalatenschap regelen voor later. | Adviseur Nalatenschappen

Bij het nalatenschap regelen voor later kunt u een  Persoonlijk levensdossier overwegen, u kunt eenvoudig persoonlijke informatie verzamelen. Het is een privé document met alle informatie die u belangrijk vindt en die emotioneel, zakelijk en praktisch van belang kan zijn voor degenen die achterblijven: foto’s, brieven, teksten, adressenlijsten, bankcodes, login-informatie.

U bepaalt zelf aan wie u deze informatie toevertrouwt.

De informatie in Persoonlijk Levensdossier kan worden gebruikt voor het opstellen van een Levenstestament of als inventarisatie voor uw testament. Naast de papieren versie kunnen wij u ook adviseren bij het gebruik van Het Levensregister, het Levensregister is een online tool die u zelfstandig of samen met ons kunt invullen. Het Levensregister is eenvoudig en te allen tijde door u te raadplegen en aan te passen zodat het altijd actueel blijft.

De voordelen van een Persoonlijk Levensdossier.

  • Inzicht krijgen in vragen die ontstaan over nalaten, erven en schenken;
  • Uw fysieke en digitale gegevens veilig op een plaats;
  • Oplossingen zoeken om met levensveranderende situaties om te gaan;
  • Zaken op orde te brengen om het nu goed te regelen voor later;
  • Het Persoonlijk LevensDossier biedt u een compleet overzicht van alles wat u geregeld wilt hebben voordat u komt te overlijden;
  • Uw nabestaanden stress besparen omdat al uw wensen en praktische informatie in dit dossier is gedocumenteerd;
  • In het Persoonlijk Levensdossier kunt u alles terugvinden waar uw nabestaanden mee te maken zullen krijgen;
  • Geen misverstanden omdat u helderheid geeft over uw wensen en allerlei belangrijke zaken
  • Geen discussies of zelfs ruzie tussen uw erfgenamen over uw nalatenschap
  • Een gevoel van rust omdat u alles goed en compleet geregeld heeft
Nalatenschap regelen voor later

Wilgendreef 223
2272 ER Voorburg
Tel: 070 – 4126217
E-mail: informatie@adviseurnalatenschappen.nl

KvK: 73513741
BTW-ID: NL001493552B74

Meer weten over het regelen voor later?

5 + 0 = ?

Sleutelwoorden bij nalatenschap regelen voor later zijn;

nalatenschap regelen alleenstaanden, testament regelen, levenstestament, levenstestament regelen, hoe regel ik mijn nalatenschap, schenken aan goede doelen, goede doelen opnemen in testament,  nalatenschap regelen voor later, nalatenschap regelen zonder notaris, nalatenschap regelen executeur,